Desprès de l’èxit d’aquest any, tornem amb mes defensa personal per nens y noies adolescents.

En les nostres classes de defensa personal per a nens ensenyem a l’infant tot tipus d’eines de detecció, prevenció i resolució eficaç de conflictes i de situacions violentes tant per part de companys o iguals (bullying) com per part d’adults (intents d’abús, de segrest, etc.). 

Aprendre a utilitzar la motxilla com a eina de defensa, aprendre a sortir corrent d’una manera explosiva i intel·ligent, com saber sortir-se’n d’una agafada…

Totes aquestes tècniques es treballen de manera dinàmica i sempre dins d’un ambient lúdic i divertit, defugint, en la mesura de lo possible, de promoure l’acció i reacció violenta per part dels nostres joves però prioritzant en tot moment la seva integritat física i tractant de sortir de la manera menys lesiva possible.

A més a més, a les nostres classes, alhora que treballem la defensa personal, desenvolupem aspectes fonamentals de l’infant com la coordinació, la psicomotricitat, la flexibilitat o la seva condició física, i fomentem en ells la cultura de l’esforç, l’esperit de superació, la disciplina i la integració i cohesió de grup, fets que els permet convertir-se en joves més sociables i respectuosos amb el seu entorn i els seus iguals.

Tot això també els comporta un augment important en la seva autoconfiança, autoestima i el seu autoconcepte personal, fet que els permet ser joves més segurs de sí mateixos. 

En definitiva, busquem que d’una manera divertida, entretinguda i fomentant la cohesió i el respecte amb els seus iguals, els nostres alumnes més joves disposin d’eines que els hi permetin defensar-se en diferents situacions violentes i davant de tot tipus d’agressors assegurant que això els hi comportarà una millora molt important en la concepció de sí mateixos.

Grup 1: nens y nenes entre 6-10 anys
Grup 2: noies entre 12-16 anys

anima’t no et quedis sense plaça per al proper curs escolar

Cualquier mujer, hombre, joven, adulto, de cualquier peso y altura puede iniciarse en este sistema.
Aprende a defenderte de manera solvente y eficaz y mira como vuestro rendimiento atlético mejorará considerablemente y vuestra condición muscular se desarrollará.

Suscríbete
es_ESSpanish